VERDERAfbeelding vergroten
VERDER
 
 
 

VERDER

Artiest:
Releasedatum NL:
18 juni 2010
Releasedatum BE:
18 juni 2010
Configuratie:
CD
Barcode:
8718036993921
Bestelnummer:
AC 699392
 
VERDERDescription
STATUS
Monique Smit was eerst bekend als ‘zus van…’, maar heeft de laatste twee jaren een naam voor zichzelf opgebouwd met een rits songs waaronder top 10 hits als “Wild” en “Blijf Je Vanavond”, maar ook met honderden optredens, presentatie van de Kids Top 20 en VJ bij Sterren.nl. Haar eerste album “Stel Je Voor” (2008) was meteen goed voor een top 10 notering.

HET ALBUM
“Verder” is de titel van Moniques tweede album en is geproduceerd door Edwin de Groot die eerder al verantwoordelijk was voor hits van o.a. Jeroen van der Boom en Yes-R. Edwin schreef de meeste liedjes, maar er zijn ook songs geschreven door JW Roy, Jan Dulles en Fluitsma & Van Tijn.

De eerste kennismaking met het album is het vrolijke “Feest Voor Twee”. Deze single kwam in de eerste week binnen op nummer 52 van de Top 100 van de GFK Dutch Charts. Het zomerse liedje met het pakkende refrein zal het vooral heel goed doen op de diverse piratenfeesten in het land waar Monique een graag geziene gaste is. Een nummer als “Vlinder” daarentegen, laat een meer serieuze kant van de blonde zangeres zien. Een kant die op haar vorige album nog niet zo naar voren kwam.

Toch is het vooral luchtige vrolijkheid die naar voren komt op het album, met goede reden aldus Monique: ‘Ik was heel erg verliefd tijdens de opnames.’ Dat hoor je terug in liedjes als “Een Lange Nacht”, “Alles Draait Om Jou”, “Ik Wil Alleen Bij Jou Zijn” (met blazers!) en het reggaeachtige “Maak Je Move”. Een grappige uitzondering op dat thema is “Pak Me Dan Als Je Kan” dat gaat over Moniques trots: haar nieuwe auto. ‘Dat leek me een leuk onderwerp. Het is weer eens wat anders!’
Tracklist
TRACKLISTING ALBUM
1. Feest Voor Twee 2. Een Lange Nacht 3. Tot De Wekker Gaat 4. Vlinder 5. Doe Wat Ik Wil 6. Alles Draait Om Jou 7. Dingen Die Je Doet 8. Ik Wil Je Beter Leren Kennen 9. Maak Je Move 10. Gemis 11. Ik Wil Alleen Bij Jou Zijn 12. Jij Bent Zeg Maar 13. Pak Me Dan, Als Je Kan + bonus CD-rom track: videoclip “Feest Voor Twee”.
Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht