SIGARETTEN EN WHISKY EN WILDE KERELSAfbeelding vergroten
SIGARETTEN EN WHISKY EN WILDE KERELS
 
 
 

SIGARETTEN EN WHISKY EN WILDE KERELS

Artiest:
Releasedatum NL:
28 mei 2010
Releasedatum BE:
28 mei 2010
Label:
NO NONSENSE MUSIC / DANCE DIS DANCE
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8712488984421
Bestelnummer:
BME 201005
 
SIGARETTEN EN WHISKY EN WILDE KERELS



Description
Gré Parelmoer komt op 23 mei weer op de televisie bij de SBS 6. Dit keer is zij uitgekozen als één van de 25 meest hilarische kandidaten van Nederland! De reden hiervoor is naar aanleiding van haar opvallende optreden van vorig jaar op 9 oktober in het programma Popstars en dat was een echte opsteker!

Op dit moment is haar allernieuwste videoclip “Sigaretten en Whisky en Wilde Kerels” klaar en opgenomen op Ameland tussen en met de wilde kerels! De videoclip is gefilmd door Yehudi Arnold en mede geregisseerd door Hannie Arnold, bekend van o.a. de Tros muziekfeesten en de clips van Frans Bauer! “Sigaretten en Whisky en Wilde Kerels” zal op het label uitkomen van No Nonsense Music, hetzelfde label als van de Zware Jongens. Geplande album met heel veel meer nummers zal in de zomer van 2010 uitkomen.

Gré deed mee aan de audities voor Popstars. Ze kreeg complimenten van de voltallige jury en Henk Jan Smits was enthousiast, terwijl Patricia Paay haar uniek vond. Ze lieten haar unaniem door naar de volgende ronde. De tweede ronde, de theaterronde, was heel spannend en omdat Gré niet iets mocht zingen van de Osmond Brothers is ze kwaad weggelopen. Ze heeft het wel weer goedgemaakt, want ze heeft alle juryleden een briefje gestuurd met haar nieuwe cd’tje erin. Met Gerard Joling heeft Gré een speciale band, Gerard verwacht dat “dikke paling” een dikke carnavalshit wordt.

Haar 1e en 2e single werden in de studio van Niels Lingbeek opgenomen en jarenlang zong Gré over de Dikke Paling en danste menigeen mee, zeker alle gasten van de Koningin van Pieterburen. Zelfs Piet Paulusma kent het dansje uit het hoofd. Het werd dus hoogste tijd dat heel Nederland kon gaan meegenieten op dit zelf geschreven liedje als ode aan de sportvissers. Ook haar 2e liedje, “Sigaretten en Whisky en Wilde kerels“ geheten, heeft zij enigszins zelf geschreven en vrij vertaald vanuit het Engels, geïnspireerd op een oude folksong ooit gezongen door Roy Rodgers. Waar Gré is geweest is het altijd feest! Welnu Gré Parelmoer’s 2e aankomende hitje “Sigaretten en Whisky en Wilde Kerels” staat al te trappelen en zal binnen afzienbare tijd landelijk verkrijgbaar zijn en heel Nederland en België zal dan weer uit zijn dak gaan.
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht