MEGA COOL & SUPER VETAfbeelding vergroten
MEGA COOL & SUPER VET
 
 
 

MEGA COOL & SUPER VET

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
28 mei 2010
Releasedatum BE:
28 mei 2010
Label:
J&P RECORDS
Configuratie:
CD+DVD
Barcode:
8717953003423
Bestelnummer:
PRCD3003417
 
MEGA COOL & SUPER VET



Description

Doenja treedt samen met haar eigen Doenja Kids op in het hele land. Deze interactieve kindershow wordt gepresenteerd met veel enthousiasme en zorgt voor dynamiek en spektakel. Deze unieke act is de leukste kids sensatie en verovert op dit moment alle kinderhartjes van Nederland. Doenja & Kids is een act voor kinderen van 0-11 jaar. De show van Doenja & Kids is er een met zang en dans en hele vlotte leuke nummers. Het zijn stuk voor stuk te gekke songs met elk hun eigen dansje uitgevoerd door de Doenja Kids die daarbij gepast gekleed gaan. Continu gebeurt er iets nieuws op het podium waarbij ook steeds gezocht wordt naar de interactie tussen de kinderen voor en op het podium. Een leukere kinderact bestaat er op dit moment niet!

De nieuwe singel Doenja & Kids heet " Happy song" De nieuwe singel van Doenja & Kids "Happy Song" is alweer de 7e singel van deze geweldige kinderpopact. De singel is wederom een echt Doenja & Kids nummer geworden, swingend en lekker mee te zingen. Er wordt net als in hun vele andere songs afgewisseld gezongen in zowel Engels als Nederlands. De nieuwe clip is opgenomen in ‘Club Vie’ in Rotterdam. Naast Doenja & Kids schittert ook Ivan Paulovich hierin. Ivan, de winnaar van de eerste serie ‘So You Think You Can Dance’, is tevens hun dansleraar en ook verantwoordelijk voor de choreografie, van alle dansjes die de kids tijdens de nummers van Doenja op het podium uitvoeren.

Deze singel is toegevoegd aan de compleet gerestylde Cd/Dvd "Megacool & Supervet" welke vanaf eind mei verkrijgbaar zal zijn. Tevens zijn aan deze restyle drie extra videoclips toegevoegd op de DVD waaronder de clip van "Happy song". Rondom de release van het album zullen Doenja & Kids te horen en te zien zijn in het hele land om het album aan de fans te presenteren.

Tracklist

Tracklisting Cd 1. Happy song 3.14 2. De ila song 3.38 3. Jumping on, jumping up 3.19 4. Alle dieren zijn je vrienden 3.42 5. Heel de wereld is van mij 3.50 6. Ola Olè 2.56 7. Carlit o 3.29 8. Dansen, dansen 3.21 9. Cowboy, indiaan 4.03 10.Hey joh, ,hey joh 3.41 11. Shake your ballala 3.12 12.Bayo Bambolè 3.42 13.Party on the beach 3.07

Tracklisting Dvd 1.Happy song 2. De ila song 3.Jumping on, jumping up 4.Heel de wereld is van mij 5. Dansen, dansen 6. Hey joh, hey joh 7. Shake your ballala 8. Bayo Bambolè 9. Making off “ Happy song”

Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht