MADE UP MY MINDAfbeelding vergroten
MADE UP MY MIND
 
 
 

MADE UP MY MIND

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
25 juni 2010
Releasedatum BE:
25 juni 2010
Label:
MEC
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
5425017522805
Bestelnummer:
MEC 101
 
MADE UP MY MINDDescription
Popzangeres Nádine (28 februari 1982) is uitgegroeid tot dé hitmachine van Zuid-Afrika. Vijftien jaar geleden verscheen haar debuutalbum. Haar nieuwste album “This time I know” is een topseller. Vandaag heeft de populaire artieste maar liefst 500.000 cd’s verkocht en meer dan ooit lonkt ze naar een internationale doorbraak. Op 13-jarige leeftijd brengt Nádine een eerste album uit. Haar kristalhelder en ontroerend stemgeluid valt meteen in de smaak. In 1997 zingt Nádine zich in de kijker tijdens Two Nations in Concert, een muzikale megahappening in Johannesburg waar ook de Spice Girls en Billy Ocean op het podium staan. Met de ballad ‘Kaapse Draai’ scoort ze in 2003 haar grootste hit. Nádine heeft intussen twee platina en vier gouden albums op haar palmares. Ze is met ca. 120 optredens per jaar de meest succesvolle Zuid-Afrikaanse popster.
In 2008 komt haar muziekcarrière in een stroomversnelling. Nádine zakt af naar Europa, kiest voor een Belgisch management en neemt met de Zweedse topproducer Nick Manic een gloednieuwe langspeler op. ‘This Time I Know’ is een plaat met adembenemende vocals en een gigantisch hitpotentieel. De singles ‘This Time I Know It’s For Real’ (ballade), ‘Made Up My Mind’ (poprock) en ‘Coming Home’ (pop) pieken maandenlang in de Zuid-Afrikaanse charts. Nádine is niet meer weg te slaan uit de bekendste tv-shows en magazines. Ze kiest samen met haar management resoluut voor een Europees releaseplan en mikt op een internationale doorbraak.
Nádine gaat nu all the way. In de zomer van 2009 is er een eerste luik van haar Europese traject met enkele geslaagde showcases, in het najaar zakt ze af naar Nieuw-Zeeland voor een succesvolle concerttournee. Het jaar eindigt in schoonheid: ‘This Time I Know’ wordt bekroond met een felbegeerde Vonk Award in haar thuisland voor Best Crossover Album.
Begin 2010 wint Nádine het gerenommeerd World Peace Song Festival, in navolging van supersterren zoals Robbie Williams en Céline Dion. De Europese muziekscène is helemaal in de ban van de jonge poprevelatie. Haar verbluffende live performances maken in no time furore. Duitsland gaat in juni vol voor het album, in de Benelux gaat “Made up my mind” naar radio . Nádine is klaar om ook de Europese harten te veroveren!
Tracklist
1. Made Up My Mind
2. Made Up My Mind – Official Video
3. Video - Meet Nádine
Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht