VIRTUE MINE HONOURAfbeelding vergroten
VIRTUE MINE HONOUR
 
 
 

VIRTUE MINE HONOUR

Genre:
Releasedatum NL:
22 maart 2010
Releasedatum BE:
22 maart 2010
Label:
Configuratie:
CD
Barcode:
8710981050186
Bestelnummer:
CMM2010254
 
VIRTUE MINE HONOUR



Description

In de afgelopen 3 jaar is er veel gebeurd rondom de muzikale broertjes All Missing Pieces. Na verschillende optredens op o.a. Noorderslag, Beatstad en de Haagse Koniginnenach hebben de jongens vorig jaar hard gewerkt aan hun debuutalbum “VIRTUE MINE HONOUR”.

Het jaar 2009 stond dan ook in het teken van ontwikkeling en groei. Er werd een oud orgel gekocht waardoor er in de muziek een enorme dimensie bij kwam en er ruimte ontstond om de breedte op te zoeken. De melodieën, die na een periode van harde garage een beetje kwijt waren, werden weer gevonden. Zanger en gitarist Camiel: “We zijn op dit moment muziek aan het maken waarvan ik 2 jaar geleden nooit had gedacht dat we het ooit zouden schrijven.”

Het resultaat mag er zijn want “VIRTUE MINE HONOUR” is een album geworden met internationale allure. De eerste single “Infinity” is inmiddels veelvuldig op TMF te zien en radiozenders als 3FM en Kink FM draaien de single regelmatig. Voor het debuutalbum heeft All Missing Pieces wederom samengewerkt met Bas van Wageningen & Spike van Soest, beide bekend uit DI-RECT.

Tracklist
1 Kaleidoscope Eyes 2 Infinity 3 Babe on a Wire 4 Faces 5 Virtue Mine Honour 6 Sayonara 7 Imagi Nation 8 There Shines a Little Light 9 Slip Away 10 Madness Methods 11 Marco Polo 12 To Wander
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht