VER VAN HIER/WEG VAN HIERAfbeelding vergroten
VER VAN HIER/WEG VAN HIER
 
 
 

VER VAN HIER/WEG VAN HIER

Artiest:
Releasedatum NL:
29 januari 2010
Releasedatum BE:
29 januari 2010
Label:
Configuratie:
CD + BOEK
Barcode:
8718036994010
Bestelnummer:
BB699401
 
VER VAN HIER/WEG VAN HIER



Description

CD ALBUM ver van hier & VERHALENBUNDEL weg van hier

Half januari brengt Bertus Borgers een Nederlandstalig album uit met als titel ‘ver van hier’, tegelijk met zijn eerste verhalenbundel ‘weg van hier’.
Album en bundel worden aangeboden als combi, samengebonden d.m.v. een ouderwetse PTT elastiek.
Album en bundel zijn ook als afzonderlijk product te leveren.
Beide producten zijn gestyled door designbureau Moonenco uit Eindhoven.

Bertus Borgers (1947) kwam op uit de Eindhovense undergroundscene van eind 60-er jaren als saxofonist/zanger/songwriter en werd bekend met zijn bands Mr Albert Show, Sweet d’Buster, Groove Express en Foyer Rock Band. Hij was en is gastsolist bij o.a. Herman Brood, Golden Earring, Rosa King en Raymond van het Groenewoud en is mede oprichter en directielid van Fontys Rockacademie in Tilburg.
www.bertusborgers.nl

“ver van hier’ is een Nederlandstalig CD album in een akoestisch klankbeeld, met teksten die gaan over heimwee, weggaan en terugkomen. Om deze thematiek te versterken brengt Bertus tegelijkertijd zijn eerste verhalenbundel uit onder de titel ‘weg van hier’. Hierin vertelt hij wat hij eind jaren 60 heeft meegemaakt, als jonge muzikant op drift in Europa.

 

 

Tracklist

1. De Jeugd, 2. Druk op de knop, 3. Stort, 4. De verloren Conga, 5. Ins Blauwe hinein, 6. Zakgeld, 7. Ik blijf binnen vandaag, 8. Tijd voor jou, 9. Waaraan, 10. Legoland, 11. Eigen ding, 12. Mijn schuld, 13. Ver van hier

Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht