DIT IS MIJN LEVEN “Live in Concert”Afbeelding vergroten
DIT IS MIJN LEVEN “Live in Concert”
 
 
 

DIT IS MIJN LEVEN “Live in Concert”

Artiest:
Releasedatum NL:
22 januari 2010
Releasedatum BE:
22 januari 2010
Label:
LELIVELD ENTERTAINMENT
Configuratie:
DVD
Barcode:
8718036993716
Bestelnummer:
LELI9371
 
DIT IS MIJN LEVEN “Live in Concert”Description

Status: Jan Leliveld is misschien wel de snelst opkomende artiest van Nederland. In juli 2009 kwam zijn eerste single ‘Gewoon muziek’ uit. Het werd een top 10 hit; de hoogste notering van ‘Gewoon muziek’ was nummer 8. Jan z'n eerste album is ook al een groot succes. Dit album, getiteld ‘Dit is mijn leven’ staat inmiddels ook al 15 weken in de Mega album top 100, met als hoogste notering nummer 10. En nu staat ook zijn 2e single ‘Mijn nummer één’ staat alweer 3 weken genoteerd in de Mega single top 100.

De nieuwe DVD: Deze DVD, getiteld ‘Dit is mijn leven – live in Concert’ bevat een live registratie van de concerten die Jan 9 en 10 oktober gaf in Aalsmeer. Jan werd bij de aanvang van deze concerten op de bühne getoverd door Magic Unlimited – (Oscar, Renzo & Mara Kazan) – , en uiteraard zong hij, door een liveband en koor begeleid, de 14 liedjes van zijn album ‘Dit is mijn leven', waarvan één titel nu als spraakmakend duet met Mandy Huydts. Daarbij deed Jan ook een Hollandse hits-medley, een Andre Hazes-medley, en twee duetten met Glennis Grace, die het publiek tijdens haar solo-gastoptreden ook nog trakteerde op ‘Valerie’ en ‘Let’s get loud’. De concerten waren dus één groot feest, en dat is de DVD natuurlijk ook! Naast de live-registratie van het concert staat er ook nog een backstage-reportage, de videoclip van ‘Gewoon muziek’ èn de videoclip van ‘Mijn nummer een’ op de DVD.

De ondersteuning: Vanuit de media is er al positief op deze DVD gereageerd en dus zal Jan de komende tijd een groot aantal landelijke en regionale radio/televisie stations gaan bezoeken voor interviews en live optredens. Er staat een grote promotie-campagne doormiddel van een compilatie van het concert via het internet op het programma. Er komt een promotiespot van 30 sec. op diverse locale televisiezenders.

Tracklist
01. Het is Feest Vandaag, 02. Met Bloemen, 03. Bij ons thuis, 04. De zaak, 05. Hollandse Hit-medley, 06. De tijd van m’n leven 07. Kanjers 08. Mijn nummer één (duet met Mandy Huydts) 09. Op vakantie 10. Een roos alleen voor jou 11. De band van vroeger 12. Hazes-medley 13. Ik zal ze nooit vergeten 14. Ik hou van jou (duet met Glennis Grace) 15. Valerie (Glennis Grace solo) 16. Let’s get loud (Glennis Grace solo) 17. De glimlach van een kind (duet met Glennis Grace) 18. Aalsmeer 19. Vriendschap 20. Gewoon muziek
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht