BOYSAfbeelding vergroten
BOYS
 
 
 

BOYS

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
16 oktober 2009
Releasedatum BE:
16 oktober 2009
Label:
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8717825534833
Bestelnummer:
CDSI 2009007
 
BOYSDescription
Cloud 9 brengt met trots de eerste single van een veelbelovend  talent uit. De 18 jarige  Abby gaat los met Boys.
Al op jonge leeftijd ontdekt Abby haar zangtalent. Als ze op 11-jarige leeftijd meedoet aan een talentenjacht, waar ze live het liedje Fallin’ van Alicia Keys zingt, valt het publiek massaal voor haar stem.
Ze besluit haar droom om zangeres te worden achterna te gaan, volgt zanglessen en neemt op slechts 13-jarige leeftijd al haar eerste demo CD op. Deze demo komt onder ogen van Phil Wilde, producer van ondermeer 2 Unlimited, Kate Ryan en Jim. Hij nodigt haar uit om naar België te komen om kennis te maken. Abby, dan 15 jaar oud, zingt enkele nummers voor hem en gaat vervolgens met een artiesten & management contract met Phil Wilde en Raymond van Vliet van Cloud 9 Music op zak naar huis.
Het debuutnummer, Boys, is een stoer, ondeugend en sexy up-tempo nummer, waarmee ze niet alleen het hoofd van de jongens op hol zal brengen. Want zijn ‘boys’ niet het favoriete gespreksonderwerp van ‘girls’?
De afgelopen drie jaar is Abby naast haar Havo opleiding druk met de producers op zoek gegaan naar materiaal voor het eerste album.  Abby heeft een zeer herkenbaar stemgeluid en haar eerste album is een popalbum met duidelijke R&B en dance invloeden.
Tracklist
1          Boys (Radio Edit)
2          Boys  (Hi Tack Radio Edit)
Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht