NO FRILLS LOVEAfbeelding vergroten
NO FRILLS LOVE
 
 
 

NO FRILLS LOVE

Genre:
Releasedatum NL:
21 augustus 2009
Releasedatum BE:
21 augustus 2009
Label:
RAINY DAYS
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8715440004779
Bestelnummer:
BBB435
 
NO FRILLS LOVEDescription

Na 3 zeer succesvolle theatertournees, 2 live CD’s en een spetterende live DVD vanuit Koninklijk theater Carré, komen de dames van Big Black & Beautiful dit najaar met hun eerste studio CD. De release van het album staat gepland voor oktober 2009, maar als voorloper op het album verschijnt op 21 augustus de single “No Frills Love”.

De single “No Frills Love” is een energiek nummer dat perfect aansluit op het repertoire waar BB&B zo bekend om staat; hun versies van de opzwepende hits van girl groups als de Pointer Sisters, Three Degrees & Sister Sledge.

Dit najaar zijn de Soulsisters volop bezig met de promotie rondom de single en het album en zullen zij regelmatig te horen en te zien zijn op radio & TV. Daarnaast treden de dames veel op in het land. Big Black & Beautiful is een veel gevraagde act voor optredens op evenementen, festivals en besloten feesten. Zo zijn zij in de komende weken geboekt in o.a.: Hoofddorp, Noordwijk, Hengelo, Amsterdam, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Den Helder. Nu is het tijd voor BB&B om hun eigen hit te scoren!

Tracklist
1. No Frills Love 2. Stronger
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht