Afbeelding vergroten
 
 
 

JORIS

Artiest:
Releasedatum NL:
30 oktober 2023
Releasedatum BE:
01 januari 2099
Label:
Configuratie:
2LP
Barcode:
8718521073381
Bestelnummer:
CLDIV 641
 Description

In 2021 kende de Belgische zanger Metejoor zijn doorbraak met singles '1 op een miljoen' met Babet en 'Rendez-Vous' met Emma Heesters.
Het Nederlandse publiek omarmde hem en zijn debuutalbum 'Metejoor'. In België is het zelfs een Platina plaat, die al bijna twee jaar bovenin de Ultratop Chart staat. Nu is het tijd voor nieuwe muziek in de vorm van zijn nieuwe én persoonlijke album 'Joris'.
Op 'Joris' staan al grote hits, zoals 'Kijk Ons Nou' met Snelle en 'Wat Wil Je Van Mij' met Hannah Mae. De laatstgenoemde behaalde de tweede positie in de Nederlandse Top 40. Hiermee is Metejoor één van de vijf Vlaamse zangers die ooit een Top 10-hit haalde in Nederland. Daarnaast is er ook nieuwe muziek te vinden op het album: de leading single 'Eigen Schuld', een power ballad die diep door de ziel snijdt. Tevens staat er een samenwerking met zijn zus Lisa op de plaat, 'Schaduw' getiteld. Later dit jaar zal het album ook op vinyl verschijnen!
Metejoor zegt over het album: “Ik ben ontzettend trots op deze plaat. Ik heb er echt mijn ziel ingestoken, wat resulteert in een heel persoonlijk album met nummers als ‘Eigen Schuld’ en ‘Stapelbed’, dat ik heb geschreven voor mijn overleden vriend. Ik hoop dat de Nederlandse fans het album gaan appreciëren. Ik kan alvast niet wachten om het binnenkort ook live aan hen voor te stellen."

Tracklist
SIDE A 01. Kom Dichterbij 02. Eigen Schuld 03. Het Pleintje 04. De Zijlijn SIDE B 05. Wat Wil Je Van Mij 06. Zo Anders 07. Doen Alsof 08. Groot SIDE C 09. Spookrijder 10. Mag Ik Verdrietig Zijn 11. Stapelbed 12. Kijk Ons Nou SIDE D 13. Laat Ons Een Bloem (bonustrack) 14. Schaduw (bonustrack) 15. 1 Cappuccino (bonustrack) 16. Outro (bonustrack)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht