Afbeelding vergroten
 
 
 

EEN VRIEND VOOR HET LEVEN

Releasedatum NL:
05 mei 2023
Releasedatum BE:
05 mei 2023
Label:
BERK MUSIC PRODUCTIONS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718403120479
Bestelnummer:
BM 3120472
 Description

Na een jarenlange vriendschap besloten Corry Konings en John de Bever het ook eens samen muzikaal te gaan proberen. En met succes: hun eerste duetten werden enthousiast ontvangen. Dus reden genoeg voor het Brabantse duo om samen meer liedjes op te nemen. Dat heeft geleid tot het nieuwe duetten album ‘Een Vriend Voor Het Leven’.

Op het nieuwe album ‘Een Vriend Voor Het Leven’ staan niet alleen 9 duetten maar ook nog eens 4 nieuwe solo songs van Corry en John!

Tracklist
1. CORRY KONINGS & JOHN DE BEVER-Jouw Stem, Jouw Lach, Jouw Blik 2.CORRY KONINGS & JOHN DE BEVER-Geloof Jij Echt In Sprookjes ? 3. CORRY KONINGS & JOHN DE BEVER-Feesten Op Ibiza 4. CORRY KONINGS & JOHN DE BEVER-Een Vriend Voor Het Leven 5. CORRY KONINGS & JOHN DE BEVER-Op De Kermis 6. CORRY KONINGS & JOHN DE BEVER-Want Het Is Over En Uit 7.CORRY KONINGS & JOHN DE BEVER-Hé Schat Waar Was Je Nou 8. CORRY KONINGS & JOHN DE BEVER-De Oude Dame 9. CORRY KONINGS & JOHN DE BEVER-Wacht Op Mij 10. CORRY KONINGS-Terug In De Tijd 11. JOHN DE BEVER-Leve De Lol 12. CORRY KONINGS-Druk Je Lijf Tegen Dat Van Mij 13.JOHN DE BEVER-t Is Moeilijk Bescheiden Te Blijven
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht