Afbeelding vergroten
 
 
 

SEVEN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
03 maart 2023
Releasedatum BE:
03 maart 2023
Label:
ISOLDE RECORDS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718403121049
Bestelnummer:
ISOTR 312104
 Description

Op vrijdag 7 juli 2023 vindt het wererldberoemde NORTH SEA JAZZ FESTIVAL weer plaats in Ahoy.

De Nederlandse Jazz/Funk band TRISTAN zal vrijdagavond 7 juli acte de presence geven op het NSJ !!

 

‘Seven’ is alweer het zevende studio album van Tristan. Nummer 7 staat in ons geval voor vertrouwen, in combinatie met creativiteit en een positieve kijk naar de toekomst.
Als band voelen wij ons sterker en comfortabeler dan ooit. In dit nieuwe album zitten dan ook weer vele uren hard werk, maar vooral ook veel plezier, lol bij het schrijven en opnemen van de nieuwe nummers.
Maar liefst 12 nieuwe songs zijn toegevoegd aan ons vocabulaire, en wij gaan dan ook met een frisse start weer ‘ on the road’ . Doen wat wij het liefste doen! Vanaf de bühne nemen wij ons publiek mee in een trip die wij beiden niet snel zullen vergeten . Songs met een positieve energie, sprankelende vocals & solo’s , powerful grooves, kortom iets wat je niet mag missen.
De songs zijn een plezier om live te spelen, en hebben voldoende ruimte om zich te ontwikkelen gedurende het concert en gedurende de tour. Dit maakt het dat ieder concert voor zowel ons publiek, als ons uniek wordt. Inmiddels zijn we samen al op zoveel verschillende inspirerende plaatsen op de wereld geweest. En kunnen dan ook niet wachten om terug te keren naar deze verbazingwekkende oneindige reis binnen en buiten de muziek.
Tristan doet denken aan bands als Tower of Power, Snarky Puppy en klassieke acid jazz acts zoals Incognito en de Brand New Heavies. Bij hen allen draait het om de “high-energy grooves”. Maar de kwaliteit van arrangementen en composities maken Tristan tot een unieke formatie.
‘Bij Tristan smelten jazz, fusion en soul moeiteloos samen. Een band die zich internationaal kan meten met grote namen uit deze genres. Hoog tijd dat een groter publiek kennis maakt met deze muzikale parel, die nu eens een keer niet uit England of de Verenigde staten komt maar ‘’gewoon’’ uit Nederland. ‘
(Arie Versteegen, programmeur De Boerderij)

Tracklist
1. Something Like This 2. Shadows in the Moonlight 3.Tell Me 4. Diamonds 5.The Soul of a Man 6. Burned Chicken 7. Another Season 8. A New Dawn Rises 9. Italian Shower 10.Double Trouble 11. Don't Skip This Too 12. You Will Never Know
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht