Afbeelding vergroten
 
 
 

ALS JE VOOR ME STAAT

Artiest:
Releasedatum NL:
10 februari 2023
Releasedatum BE:
10 februari 2023
Label:
Configuratie:
CD
Barcode:
8718521070144
Bestelnummer:
CLDI 573
 Description

Na de mega hit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ (2020), is Jaap Reesema niet meer weg te denken uit de charts. De single is inmiddels goed voor Dubbel Platina en in zowel Nederland als België bestempeld tot de grootste hit uit dat jaar. In de tussentijd scoorde de zanger nog enkele grote Top 40-hits waaronder ‘Alles Komt Goed’, ‘Mijn Kleine Presidentje’ en ‘Grijs’.
Echter bleef een nieuw album uit – tot nu!

Op het album ‘Als Je Voor Me Staat’ staan naast de bekende hits, een aantal prachtige, nieuwe songs. Op alle nummers komt de warme en herkenbare stem van Jaap goed naar voren en hebben de nummers de juiste balans tussen prachtige ballads en uptempo songs.

“Het uitbrengen van mijn debuutalbum voelt erg speciaal. Ik heb de afgelopen periode goed de tijd genomen om te werken aan dit album. Het uitbrengen van een album is bijzonder en dat moet je goed doen vind ik. Als ik naar de songs luister ben ik enorm trots en ik hoop dat de luisteraar de liefde en effort voelt die ik er samen met mijn team in heb gestopt”, aldus Jaap Reesema.

Naast de release van het album, begint Jaap binnenkort aan zijn uitverkochte clubtour. Samen met een liveband zal hij de ‘Als Je Voor Me Staat’-tour op 2 februari 2023 starten in Arnhem (Luxor Live) en eindigen op 20 april 2023 in het Patronaat te Haarlem.

Tracklist
N.N.B.
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht