Afbeelding vergroten
 
 
 

BLIEVEN SMEAREN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
04 november 2022
Releasedatum BE:
04 november 2022
Label:
TANTE RIKY RECORDS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718403120905
Bestelnummer:
TR 312090
 Description

De Heinoos komen exact vier jaar na het verschijnen van hun debuutalbum “Kloar” met nieuw materiaal: ‘Blieven Smearen!’ Na twee jaar gedwongen stilstand qua optredens door een inmiddels bekende pandemie besloot de band niet bij de pakken neer te zitten, maar juist aan de slag te gaan met nieuw materiaal. Enkele nummers verschenen al online afgelopen periode, maar de laatste 10 tracks werden in maart en april wederom opgenomen bij producer Dick Kemper (Ex-Vandenberg) in de S&K Studio in Doetinchem. Maar liefst 15 zeer variërende tracks zijn het eindresultaat. “Blieven Smearen, umdat i-j anders roestig raakt!” In beweging blijven dus. We gaan nog even door!

Al ruim 22 jaar dendert de Heinoos als een diesellocomotief langs dorpsfeesten, zalen en festivals door alle hoeken van heel Nederland. Dampende tenten, hossende menigtes, kapotte shirts in de nok van de tent en een niet te stoppen drive om er een ongekend mooie avond van te maken met elkaar. Nummers als “Lieve Lieveling” , “Hard Goan” en “Høken in de tent!” knallen door de speakers van vele festivals en dorpsfeesten. Deze winter is de band ook weer te vinden in diverse theaters waar ze zich van een totaal andere kant laten zien en waar dus ook de kleinere liedjes goed tot hun recht komen.

Kijk hier om BLIEVEN SMEAREN te kopen of te bestellen bij je favoriete entertainmentshop: https://lnk.to/BlievenSmearen

Tracklist
01. Hard Goan! 02. Donkere Wolken 03. Ik Ben een Shovel 04. Umdat ’t Weekend Is 05. Vøl Te Lang Gelee 06. Wonder 07. The King Of Asfalt 08. De hut Van Toon 09. Pluk De Dag 10. Achter Mien Huus 11. Hønkeren 12. Op Heur Bun Ik Verliefd! 13. Nachtsnack 14. De Duvel Drit Op Ene Bult 15. Alleluuja
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht