Afbeelding vergroten
 
 
 

NOWHERE LAND

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
21 oktober 2022
Releasedatum BE:
21 oktober 2022
Label:
Configuratie:
CD
Barcode:
8718521069643
Bestelnummer:
CLDI 541
 Description

Deborah Parlor neemt geen blad voor de mond, heeft een verhaal te vertellen en dit doet ze dan ook op een stijlvolle manier in haar teksten. Opgegroeid tussen de Country en de Folkmuziek reist deze ontwapende performer de wereld over om inspiratie op te doen voor haar muziek. Zo schreef ze voor haar album ‘Nowhere Land’ in Nashville,Tennessee. Hier heeft ze gewerkt met wereldberoemde,award-winnende songwriters zoals Jeff Cohen die gewerkt heeft met onder andere Sugarland, Josh Groban, The Shires en Waylon. De songs hebben een ‘Nashville’ sound met een moderne twist. Hiermee geeft het album een Americana gevoel en laat Deborah haar veelzijdig- heid horen. De songs krijgen hun eerlijke en stoere Americana sound door de productie en het gebruik van onder andere gitaren, een mandoline en een pedal steel. Eén ding staat vast, ‘Nowhere Land’ heeft een Amerikaanse uitstraling en sound en is en perfecte beschrijving van Deborah’s avonturen die ze meemaakte tijdens haar reis in Nashville.

Kijk hier om NOWHERE LAND te kopen of te bestellen bij je favoriete entertainmentshop: https://lnk.to/f31I431j

In een aankomende clubtour genaamd de ‘Nowhere Land Tour’ brengt Deborah deze reisverhalen op een unieke manier tot leven. Tijdens deze tour speelt Deborah met een volledige band waardoor er een Americana-klankzetting neergezet wordt zodat het dromerige en magische geluid van de nummers voor het publiek te horen is. Na de release-show op 20 oktober in de Vorstin in Hilversum vindt de rest van de tour plaats in februari en maart 2023.
Het nieuwe album, zal naast 4 gloednieuwe tracks én een bonus track, ook bestaan uit tracks van haar vorige EP ‘Dreaming Wide Awake’.

Tracklist
1. Anybody Else But Me 2. Driving Like A Dream Car Should 3. Something 4. Nowhere Land 5. Nowhere Land – Live from The Listening Room, Nashville Tennessee ft Leif de Leeuw (bonus track) 6. Closing Time ft. Ed Struijlaart (From the Dreaming Wide Awake EP) 7. The Storm In Me (From the Dreaming Wide Awake EP) 8. Dust (From the Dreaming Wide Awake EP) 9. Sometimes I Do (From the Dreaming Wide Awake EP) 10. Dreaming Wide Awake (From the Dreaming Wide Awake EP)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht