Afbeelding vergroten
 
 
 

VOLWASSEN EN GESTREKEN

Artiest:
Releasedatum NL:
09 september 2022
Releasedatum BE:
09 september 2022
Label:
MATADOR
Configuratie:
CD
Barcode:
8718403119633
Bestelnummer:
MAT 2022
 Description

De ene is het al op zijn achttiende, de andere pas op zijn dertigste, Bart Herman werd het na zijn zestigste : volwassen. Hij heeft vast werk, een serieuze relatie en een dak boven zijn hoofd, kortom : het echte leven kan beginnen. Bart Herman heeft inderdaad door de jaren heen een solide carrière opgebouwd, vond de liefde en hield op met zwerven. Er is een zekere rust neergedaald. Klinken bas en drums wat zachter? Zorgt de viool voor wat meer melancholie? Zijn de verhalen wat bezadigder tijdens dit nieuw theaterprogramma waarin Bart verslag doet van deze nieuwe fase in zijn leven? Of is dit maar schijn en kan de artiest de lonesome cowboy en onstuimige rocker uit zijn langgerekte puberteit toch niet helemaal loslaten? Je hoort en ziet het tijdens deze splinternieuwe show van deze unieke singer-songwriter-gitarist, volwassen begeleid door Raf Helsen (drums) en Mario Vermandel (contrabas) en virtuoos gestreken door Dirk Naessens (viool). Kom genieten van deze ‘John Prine der Lage Landen’.

Kijk hier om VOLWASSEN & GESTREKEN te kopen of te bestellen bij je favoriete entertainmentshop: https://lnk.to/VolwassenEnGestreken

Tracklist
1. Volwassen En Gestreken2. Dame Blanche Of Crème Brûlée 3. Meisje Van De Drummer 4. Jij Laat Me Niet Los5. Zomer 20206. Woorden Voor Jou7. Voor Sandra8. Het Ritme Van De Trein9. Zolang De Zon Nog Schijnt10. Heb Jij Dat Ook (Bonustrack)11.Doad Van Gie (Bonustrack)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht