Afbeelding vergroten
 
 
 

PASSAGES

Genre:
Releasedatum NL:
01 april 2022
Releasedatum BE:
01 april 2022
Configuratie:
CD
Barcode:
8718403114225
Bestelnummer:
KFR 139
 Description

Francis Alban Blake is het pseudoniem van dichter, filosoof en musicus Frans de Blaak die sinds 2018 wordt vermist. Familie en vrienden zijn er met behulp van zijn dagboeken, gedichten en notitieboekjes achter gekomen dat zijn verdwijning een vrijwillige keuze was. Voordat Francis Alban Blake verdween werkte Frank Bond, onder andere bekend van de band AlascA en labelbaas van King Forward Records, met hem in de studio aan een album getiteld 'Passages'. Na zijn verdwijning kreeg Bond van de familie toestemming om het album af te maken.

Bond beweert dat hij in dat proces een manier heeft ontdekt om de verdwenen De Blaak terug te roepen. Daarvoor heeft hij een ritueel bedacht met salie, thee, wijn en een klein klokkenspel in combinatie met een tekst en een choreografie. Iedereen die via de succesvol afgesloten crowdfundingcampagne heeft ingetekend op een rituelenkistje met attributen en beschrijving, kan dat op 1 april tijdens de releaseshow in PX in Volendam meebrengen om gezamenlijk het oproepingsritueel te vertolken en een belangrijke rol te spelen in dit onwerkelijk klinkende tafereel.
Frank Bond is singer-songwriter en frontman van de indiefolkband AlascA waarmee hij drie albums heeft gemaakt, met in het verlengde daarvan internationale tours en aandacht op radio en tv. Naast zijn activiteiten voor AlascA is Frank actief als songwriter, als producer in de studio en als manager van het onafhankelijke platenlabel King Forward Records. Als projectleider voor NH Pop maakt hij zich sinds 2019 hard voor de ontwikkeling van jong poptalent in Noord-Holland.

Tracklist
Tracklist: 1. Storm Behind A Window; 2. Blisters; 3. Bread Games Giants Slaves; 4. Wonderful Life; 5. Sunshine Stay; 6. On Darkness; 7. More Is Not The Answer; 8. Maybe I Have Been Lying; 9. Here In The The Mountains The Visions Will Come
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht