Afbeelding vergroten
 
 
 

ALLES IS ANDERS

Artiest:
Releasedatum NL:
11 maart 2022
Releasedatum BE:
11 maart 2022
Label:
HIT IT! MUSIC
Configuratie:
CD
Barcode:
8714069109742
Bestelnummer:
HIM 196482
 Description

Met het album ‘Alles Is Anders’ levert Rudy de Wit weer een zeer divers album af waarmee hij zijn fans en de liefhebbers van het Nederlandstalige lied op hun wenken bedient.
Sinds zijn doorbraak met de hits ‘Sweet Love’ en ‘Ga Met Me Mee’ is Rudy niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige segment. Zijn hits zijn volop te beluisteren op de radio stations en in de uitgaansgelegenheden, en Rudy is een graag geziene gast op de Nederlandse en Vlaamse podia.
Op 11 maart verschijnt het tweede album van deze populaire volkszanger Het album kwam tot stand met topproducers Harald Queens, Manfred Jongenelis, Sonic Solutions en Kees Tel. Hiermee werkte Rudy dus samen met de crème de la crème van de Nederlandstalige scene. ‘Alles Is Anders’ is dan ook een top album geworden, waarop de laatste hits van Rudy, zoals ‘Onder De Volle Maan’, ‘Jij Was Het Mooiste Meisje’, ‘Alles Is Anders’ en ‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’ niet op mogen ontbreken. Natuurlijk staat ook de actuele hit ‘Oh Jij Ja Jij’ op het album alsmede verdere nieuwe stukken.
Het album zal ondersteund worden met een uitgebreide marketing- en promotie campagne en diverse single releases.

Tracklist
01. Oh Jij Ja Jij 02. Waarom De Zon Vandaag Verdween 03. Alles Is Anders 04. Dit Is Zo’n Dag 05. Waarheen06. Dans Helena 07.Hé Jij 08. Jij Was Het Mooiste Meisje 09. Zigeunerin 10. Je Bent Verleidelijk11.Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen 12.Kom En Zing Mee 13. Onder De Volle Maan 14. Kijk In Mijn Ogen (ft. DJ Henry) 15. Hitmedley
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht