Afbeelding vergroten
 
 
 

HEEL MIJN HART

Artiest:
Releasedatum NL:
30 juli 2021
Releasedatum BE:
30 juli 2021
Label:
CDHamster
Configuratie:
CD
Barcode:
8718403115253
Bestelnummer:
CDH15253
 Description

Inmiddels kan niemand meer om Robert Pater uit Raalte heen. Zijn carrière schoot in de afgelopen jaren als een komeet omhoog, met vele hitnoteringen in de hitlijsten, een nominatie voor een BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’ , een bomvolle agenda en hij is niet meer weg te denken op de Nederlandse radio stations, in café’s en feesten in het land.

Het nieuwe album ‘Heel Mijn Hart’ bevat 13 tracks en is het beste bewijs dat Robert Pater zijn plek in het Nederlandstalige muzieklandschap veroverd heeft. Met ‘Heel Mijn Hart’ presenteert de populaire volkszanger Robert Pater zijn allernieuwste album. Het is de opvolger van het album ‘Geluk’ uit 2019 waarmee hij veel succes oogstte. Natuurlijk bevat ‘Heel Mijn Hart’ de recente hits zoals ‘Zonder Grenzen Eindeloos’, ‘Een Roos Geef Ik Aan Jou’, ‘Vertel Haar Van Mijn Spijt’ en de actuele hitsingle ‘Heel Mijn Hart’. Onder productionele leiding van topproducers zoals Harald Queens en Frank Verkooyen kwam dit album tot stand en bevat nog veel meer potentiële hits.

Tracklist
1. Heel Mijn Hart 2. Schouder om op te huilen3. Maar Nog Steeds Zijn We Samen4. Een Roos Geef Ik Aan Jou5. Met jou kan ik het leven aan6. Eenzaam en alleen (Party Mix )7. Waarom zoek je het geluk 8. Vertel haar van mijn spijt 9. Ik zit in een cafeetje10. Zonder Grenzen Eindeloos11. Als je ogen12. Is er een weg13. Party Mix 2019 Ft. DJ Rudie Jansen
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht