Afbeelding vergroten
 
 
 

GONE

Artiest:
Releasedatum NL:
10 september 2021
Releasedatum BE:
10 september 2021
Configuratie:
CD
Barcode:
0850295006276
Bestelnummer:
CR 255627
 Description

Tim Grimm was niet van plan om in 2020/21 songs voor een nieuw album te schrijven en uit te brengen. Maar dat was voordat de wereld op zijn kop werd gezet, voordat mondkapjes en de anderhalve-meter maatschappij de norm werden … voordat concertzalen gesloten werden ….voordat (2 maal) zijn Benelux tour geannuleerd werd… voordat de sociale angst en het sociale barbarisme van Trumps presidentschap ondraaglijk werden – Tim Grimm heeft vaak het gevoel dat alle liedjes liefdesliedjes òf politieke songs zijn. En in tijden als deze zijn ze voor hem vaak één en dezelfde.

In de negen tracks op het album GONE zingt Tim Grimm over dromen uit het verleden en heden, over persoonlijk en gemeenschappelijk verlies. In deze collectie songs beweegt hij zich behendig tussen duidelijke observaties en ongecompliceerde, verleidelijke metaforen.

GONE wordt uitgebracht op het Nederlandse Cavalier Recordings label. De verkoop en distributie wordt verzorgd door HEARTSELLING B.V.

Tracklist
1. A Dream2. Carry Us Away3. Cadillac Hearse4. 25 Trees5. Laurel Pearl6. Joseph Cross7. Gone8. Dreaming of King Lear9. A Dream (Reprise
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht