Afbeelding vergroten
 
 
 

EEN GROET AAN DE STERREN (IN DE HEMEL)

Artiest:
Releasedatum NL:
14 mei 2021
Releasedatum BE:
14 mei 2021
Label:
TELSTAR
Configuratie:
CD
Barcode:
8720254156644
Bestelnummer:
TCD10277
 Description

Als HET STERREN DUO presenteren de zangers NOL ROOS en DANNY EVERETT onder de titel EEN GROET AAN DE STERREN hun eerste gezamenlijke album, waarmee ze een muzikale samenwerking zijn aangegaan met een twaalftal iconen uit de Nederlandse muziekhistorie die inmiddels niet meer onder ons zijn.
Op geheel eigen wijze vertolken zij de liedjes van o.a. Johnny Hoes, Zangeres Zonder Naam, Anneke Gronloh, Eddy Wally, Theo Diepenbrock, Andy Tielman e.v.a.
Voor Nol en Danny ging een lang gekoesterde wens in vervulling toen Adri-Jan Hoes hen enkele maanden geleden toestemming gaf het onmetelijke Telstar-archief in te duiken om op zoek te gaan naar de muzikale pareltjes uit de erfenis, die zijn roemrijke vader Johnny Hoes tien jaar geleden bij zijn overlijden naliet. ‘Een overweldigende nalatenschap, waaruit maar heel moeilijk een keuze was te maken,’ zegt het muzikale duo eensluidend:

“Dit album is meer dan een ode aan de twaalf artiesten, waarmee we na hun dood in de studio een duet hebben opgenomen. Het is onze manier van respect betuigen aan grootheden, die niet alleen in het verleden maar vandaag de dag nog altijd een immens publiek plezier en genot bezorgen met hun inmiddels legendarische hits. Wij vinden het een eer dat wij op dit album met deze sterren zijn te horen…”

Tracklist
01. Zie Ik Sterren Aan De Hemel 02. Drink Rode Wijn 03. Blue Bayou 04. Mooie Blauwe Ogen 05. Sunshine Baby 06. Brandend Zand 07. Ramona 08. Onder Je Ballustrade 09. Jou Herken ik Met Gesloten Ogen 10. ’t Was Aan de Costa del Sol 11. Vaarwel M’n Dromenland 12. Och Was Ik Maar
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht