Afbeelding vergroten
 
 
 

OUDE MAN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
19 februari 2021
Releasedatum BE:
19 februari 2021
Label:
HOME
Configuratie:
CD
Barcode:
8712488975788
Bestelnummer:
HOM202112
 Description

Met hulp van producer Nico Outhuijse (de Kast) en componist Arie Kuipers is het vierde cd album van Han Peekel een feit. Rode draad op het album is het ouder worden. Ook worden thema’s als het fenomeen “vrouw” en een verloren liefde bezongen. Op het album staat tevens een ode aan de Belgische chansonnier Jacques Brel. Van het nieuwe album verscheen reeds een single: Charlotte.
Ongetwijfeld kent u Han Peekel nog als presentator van het legendarische TV programma “Wordt Vervolgd” . Daarnaast is Han een gerespecteerde tv producent van programma’s als TV monumenten. Maar het hart van Han ligt bij de muziek. Met zijn karakteristieke en zeer herkenbare stem is Han heel goed in staat om prachtige liederen te vertolken. Ook voor dit album schreef Han weer een aantal pakkende teksten die door Arie Kuipers op muziek zijn gezet. Met muzikanten als o.a. Hubert Heeringa, Jeff Zwart, Ralph Rousseau en Eleonara Pameijer is er weer een fraai cd album toegevoegd aan het oeuvre van Han. In 1996 verscheen zijn eerste album: “Hartverwarrend” en In 2017 verscheen “Jij droeg mijn naam”, in 2019 gevolgd door het album “De gelaatstrek van het gevoel”.

Met zijn karakteristieke stem weet Han Peekel de luisteraar
te boeien en aan zich te binden. Daarom mag dit album in
de platenkast van de liefhebber van het betere luisterlied niet ontbreken.

Tracklist
01. Oude Man 02. Charlotte 03. Weer Coronavrij 04. De Tijden Zijn Onguur 05. Rokken 06. Ochtend 07. Grande Jaques-Valse Vlaming 08. Grande Jaques-De Zanger 09. Grande Jaques-Laat Me Niet Alleen 10. Wolf 11. Schepen Van Albast 12. Houten Pak
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht