Afbeelding vergroten
 
 
 

BESTE ZANGERS SEIZOEN 2020

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
30 oktober 2020
Releasedatum BE:
30 oktober 2020
Configuratie:
CD-COMPILATIE
Barcode:
8720174363894
Bestelnummer:
22 436387
 Description

Een nieuw seizoen van Beste Zangers is een feit.
Afgelopen jaar, nog voordat de Coronacrisis uibrak, zijn gastheren Nick & Simon samen met een crème de la crème aan artiesten vertrokken naar het altijd prachtige Ibiza. Jan Smit was op het moment van opnames, vanwege zijn gezondheid, niet in de gelegenheid om mee te reizen en het programma te presenteren. Gelukkig konden zijn vrienden Nick & Simon te hulp schieten en namen zij een sprong in het diepe om de presentatie van het programma op zich te nemen. Met in elke aflevering prachtige liedjes van o.a. Stef Bos, Wulf, Diggy Dex, Miss Montreal, Tabitha, Milow en Susan & Freek.
Samen met de Marcel Fisser Band zorgen deze artiesten met hun prachtige liedjes in Beste Zangers voor een lach en traan, vol verrassende, emotionele, bijzondere en mooie momenten. Op dit album staan de meest gevoelige en indrukwekkende nummers uit het populairste muziekprogramma van Nederland!
Vanaf donderdag 3 september kunnen we 8 weken lang weer genieten van het mooiste muziekprogramma van de Nederlandse televisie; Beste Zangers!
Het compilatiealbum Beste Zangers Seizoen 2020 is vanaf 30 oktober a.s. verkrijgbaar.

Tracklist
ntbp
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht