Afbeelding vergroten
 
 
 

HARDWELL PRESENTS REVEALED VOLUME 10

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
30 augustus 2019
Releasedatum BE:
30 augustus 2019
Label:
Configuratie:
CD
Barcode:
8718521055639
Bestelnummer:
CLDM 2019014
Links:
 Description

Hardwell is terug met de tiende editie van ‘Hardwell presents Revealed’, in navolging van de succesvolle 9e editie van vorig jaar. “Revealed Vol. 10” staat vol met nieuwe muziek van Revealed Recordings artiesten, evenals exclusieve nieuwe ID's van de labelbaas zelf. De tiende editie van de compilatie demonstreert opnieuw het vooruitstrevende karakter van Hardwell. Met opvallende tracks van belangrijke key artiesten, die hebben bijgedragen aan het voortdurende succes van Revealed Recordings, vormt Volume 10 een reflectie van één van de meest productieve jaren voor het label tot nu toe.

De release bevat een mix van 80 minuten, waardoor de luisteraar het gevoel krijgt bij een live show van Hardwell te zijn en staat dan ook boordevol super exclusieve nummers zoals Hardwell's "Old School" ID. Deze track werd voor het eerst gespeeld op Ultra Europe 2018, gevolgd door topfestivals zoals Tomorrowland en trekt hierdoor al enkele jaren de aandacht. Het wachten voor menig fans wereldwijd is met de release van Volume 10 eindelijk voorbij, nu de track een officiële release krijgt met de titel 'Retrograde'.

Andere exclusieve items zijn onder andere een gloednieuwe Hardwell track genaamd 'Drop To The Floor', de Sunnery James & Ryan Marciano remix van Hardwell's nieuwste single 'Summer Air' met Trevor Guthrie en een exclusieve clubmix van Maddix zijn nieuwe release 'Invincible (Till The Day We Die)'. De tiende editie bevat o.a. muziek van artiesten zoals KSHMR, Tiësto, KAAZE, Headhunterz, W&W, Suyano, Dr Phunk en Maddix.

Ondanks dat Hardwell tijdelijk niet optreedt, blijven successen niet uit. De enorme releases zoals ‘Summer Air’ met Trevor Guthrie en ‘I’m Not Sorry’ samen met Mike Williams, zorgen ervoor dat zijn #StoryOfHardwell blijft bestaan. ‘Revealed Volume 9' was een echte hit onder de fans van Revealed en artiesten van de bovenste plank. Met een geweldige line-up op deze nieuwste editie, kun je er zeker van zijn dat je de tracks in DJ-sets over de hele wereld zult gaan horen, zowel in de zomer als daarna! Deze tiende editie toon aan waarom Revealed Recordings zijn positie als een van de meest gerespecteerde dance-muziek labels in de scene blijft versterken.

Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht