Afbeelding vergroten
 
 
 

HALLO MOOIE MEID

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
17 mei 2019
Releasedatum BE:
17 mei 2019
Label:
CDHamster
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456100619
Bestelnummer:
CDH 100619
 Description

Passie, kippenvel en heel veel voldoening; dat is wat Frans Baggerman (1958) telkens weer voelt als hij met zijn accordeon voor een gezelschap optreedt. De geboren en getogen Betuwnaar zet iedere evenement met gemak op z'n kop, of het nu gaat om een receptie of een tuinfeest, een bruiloft of een braderie.

Op negenjarige leeftijd speelde Frans zijn eerste melodieën op de accordeon die hij van zijn ouders kreeg. Een schot in de roos, hij speelde vijf uur op een dag. Vanaf zijn twintigste was hij als toetsenist verbonden aan de band Apache. Twaalf jaar lang trad hij regelmatig op. Daarna nam Frans een pauze.

Zeven jaar geleden besloot Frans zijn accordeon er bij te zoeken. Hij oefende veel en lang. Al snel voelde hij de passie uit zijn jeugd terugkeren. Inmiddels deelt de Tielenaar zijn hartstocht voor de muziek en het instrument met vele anderen tijdens zijn optredens. Samen met zijn geluidsman Tjerk Peters zorgt hij steeds opnieuw voor een muzikaal geluksmomentje om van te smullen.

Na zijn albums  ‘Happy Accordeon’ en ‘Mooi Is Het Leven’ is het nu tijd voor zijn derde album met de titel ‘Hallo Mooie Meid’ een mooi album met feest der herkenning.

Tracklist
1. Hallo mooie meid 2. Chocolate 3. Wat moet ik doen 4. Dochter van de kastelein 5. Die rote sonne von Barbados 6. Munti Polka 7. Hollandse Wals medley 8. Hey Baby (sweet Caroline) 9. Gisteren heeft zij mij verlaten 10. Country medley 11. Michaela 12. Links Rechts BONUS 13. My Way
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht