Afbeelding vergroten
 
 
 

MET ANDERE WOORDEN (VINYL)

Artiest:
Releasedatum NL:
30 november 2018
Releasedatum BE:
30 november 2018
Configuratie:
lp
Barcode:
8717472333889
Bestelnummer:
VR602878
 Description

Op 30 november komt de LP van het album ‘Met Andere Woorden’ van Jan Smit uit.

“Ook al zijn het dit keer niet mijn eigen woorden, het was wel mijn grootste uitdaging tot nu toe”

Anderhalf jaar geleden opperde Jan Smit het plan om 12 gerespecteerde collega’s uit het vak te vragen een liedje voor hem te schrijven. Misschien wel dat ene liedje waarvan zij vinden dat hij het altijd al eens had moeten zingen, maar misschien ook wel die nieuwe uitdagende stijl die hij anders nooit zou hebben geprobeerd.

Sanne Hans is één van de componisten en toevallig ook de enige vrouw die meeschreef aan dit project. Ook o.a Barry Hay & JB Meijers, Guus Meeuwis, Paskal Jakobsen & Peter Slager van Bløf, Racoon en Frank Boeijen wist Jan te strikken voor dit project.

Dit hele project wordt ondersteund met een theatertour getiteld ‘Met Andere Woorden’. De tour omvat maar liefst 35 shows en gaat op 26 september van start in Zaandam en eindigt op 20 december in Winschoten.

Bekijk her de laatste single 'Betere Tijden':

https://www.youtube.com/watch?v=eXMRHWdRCOk 

 

 

Tracklist
Side A 1 Betere Tijden  2 Hé Mooie Meid 3 Mocht Je Weggaan Vandaag 4 Bijna Thuis  5 Dagboek Van Een Smiecht 6 Ik Zie 7 Zomer In Het Land SideB 8 Liever Dan M'n Eigen Leven 9 Held 10 Met Andere Ogen 11 Rosie 12 Fris 13 Ik Wil Slapen
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht