Afbeelding vergroten
 
 
 

PAUL SEVERS VERBORGEN PARELS - VOL. 1

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
26 oktober 2018
Releasedatum BE:
26 oktober 2018
Label:
TELSTAR
Configuratie:
CD
Barcode:
8719325238792
Bestelnummer:
TCD 10263
 Description

Zoals deze mooie titel van het album laat vermoeden bevat deze CD uiteenlopende genres en stijlen, maar toch met de nadruk op liedjes die ofwel door de meesten niet gekend maar toch prachtig zijn. Dan zijn er ook een aantal liedjes die werden aangevraagd omdat deze op geen cd meer te vinden zijn.. en inderdaad velen zullen het leuk vinden om die nummers hier op dit album terug te vinden !
En dan zijn er de 7 nieuwe bonus liedjes: romantische kerstliedjes, nu voor het eerst door Paul Severs gezongen

Paul heft met hart en ziel aan het album gewerkt om alle “verborgen parels “ opnieuw de aandacht te geven die ze echt verdienen!  

 

Om het nieuwe album op een mooie manier in te leiden hebben we gekozen voor een typisch “Paul Severs “ -liedje namelijk “IK ZAG TRANEN IN JE OGEN”, een lied met mooie muziek en een mooie tekst om iedereen in vervoering te brengen! Een romantische single, zoals trouwens heel het album !!

Tracklist
1. Angel 2. Vrij 3. Tranen In De Sneeuw 4. Al De Mensen Zoeken Naar Geluk 5. In De Hemel Daar Mist Men Een Engel 6. Irina 7. Lief 8. Mammie, Mag M'n Popje Naar De Hemel Met Me Mee 9. Ik Hou Zoveel Van Jou 10. Ik Draag Jou In M'n Hart 11. Ieder Mens 12. Als De Koude Winter Weer Verdwijnt 13. Ik Zag Tranen In Je Ogen 14. Op Mijn Woord 15. Onze Vader 16. Silent Night - Instrumentaal 17. Vrolijk Kerstfeest 18. Kerstmis Voor Jou En Mij 19. .Met Kerstmis M'n Liefste 20. Stille Nacht 21. Ik Droom Steeds Van Een Wit Kerstfeest 22. Vrolijk Kerstfeest. Gelukkig Nieuwjaar
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht