Afbeelding vergroten
 
 
 

MAZZEL!

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
28 september 2018
Releasedatum BE:
28 september 2018
Label:
LYTSE HILLE
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456078697
Bestelnummer:
LH 607869
 Description

 Lytse Hille, onthoud Lytse betekent in het Friesch ‘Kleine’, dat is meteen zijn handelsmerk. Klein…….maar met de vrolijke uitstraling, zijn heerlijke stemgeluid en fantastisch repertoire….maakt hem eenvoudig maar meer dan terecht heel groot en gun je hem al het succes.

Al jarenlang omarmt het gehele Noorden van het land deze rasartiest, en er is geen zaal – feesttent – plein of evenement op te noemen, waar hij niet gestaan heeft.

Wereldberoemd in het Noorden, zoals Jannes zijn succesvolle carriere startte

via het Drenthse achterland, zo is dat bij deze kleine grote man in Friesland begonnen.

 

Zelf citeert hij:

Wat een geluk dat ik mag zingen en dat ik omringd wordt met heerlijke en fijne gezellige fans en liefhebbers van het Nederlandse lied.

Wat een prachtige periode heb ik achter de rug, dat begon met “24 Billen” en wat daarna werd opgevolgd door “Ik lach me de ballen uit m’n broek”.

Beiden zorgden voor een groot feest.Bijzonder is ‘Die Engel’ muzikaal in een opvallend arrangement en prachtige tekst, en ik moet eerlijk toegeven, het liedje “n Foto van heel lang gelee” is tot stand gekomen uit een verhaal van mij met Emile & Norus, die voor alle liedjes grotendeels de schrijvers zijn en het hele Album waanzinnig hebben geproduceerd. Tja……dat is ook nog ’ns Mazzel.

 Bekijk hier de nieuwste single 'Die Engel': https://www.youtube.com/watch?v=5PoLPS3smCs 

 

Tracklist
01)   Ik lach me de ballen uit m’n broek 02)   Die gouwe rakker   03)   Die Engel   04)   De oude muzikant (Ave maria)  05)   Het Worstenlied   06)   Ik kwam jou tegen   07)   Die buurt is m’n leven   08)   ’n Foto van heel lang gelee   09)   24 Billen   10)   Tsjakkiediekkie boem boem   11)   Latino 12)   Het hele jaar feest  
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht