Afbeelding vergroten
 
 
 

WE GAAN NOG EVEN DOOR

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
12 oktober 2018
Releasedatum BE:
12 oktober 2018
Label:
WOLTER KROES PRODUCTIES
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456078581
Bestelnummer:
WK 607858
 Description

Wolter Kroes - We Gaan Nog Even Door

Na 7 jaar komt er eindelijk weer een nieuw studioalbum van Wolter Kroes! Wolter mag dit jaar zijn 30-jarige jubileum vieren met mooie concerten in Koninklijk Theater Carré en AFAS Live.
Dat hij dit kan doen heeft hij vooral te danken aan zijn publiek en fans, die hem de afgelopen 30 jaar door dik & dun gesteund hebben!
Maar Wolter is ambitieus en wil vooral nog even doorgaan, natuurlijk samen met zijn trouwe fans; 'We Gaan Nog Even Door'. Wolter vermaakt en ontroert op zijn nieuwe studioalbum. Zoals je van Wolter mag verwachten staan er een grote diversiteit aan songs op het album; van power ballads tot feestnummers

Wolter: "Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden. Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om mijn fans nieuwe Kroes’ repertoire te laten horen.”

Beluister hier de gezellige titelsong 'We Gaan Nog Even Door': https://www.youtube.com/watch?v=pdCb6wNG08k 

Tracklist
01) Als Zij Danst 02) We Gaan Nog Even Door 03) Dat Ben Jij 04) Godin Van De Liefde 05) Altijd Blijven Lachen 06) Niets Dat Mij Nog Schelen Kan 07) Dol En Dronken 08) Het Is Te Gek 09) Ik Wil Er Niet Meer Over Praten 10) Ik Heb Je Liefr 11) De Stilte Van De Nacht 12) Het Feest Kan Beginnen 13) Het Seizoen Van Ons 14) Laat Me Los
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht