Afbeelding vergroten
 
 
 

MIJN EIGEN WEG

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
20 april 2018
Releasedatum BE:
20 april 2018
Label:
WOODS MUSIC
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456070981
Bestelnummer:
WM 607098
 Description

Stevan (1993) groeide op met Nederlands- en Duitstalige muziek. Zijn mini-cd/EP “Mijn Eigen Weg” is het resultaat van de samenwerking met producer Robert Dorn. Ze zijn samen de studio ingedoken om te gaan sleutelen aan een verfrissende nieuwe sound. 'Ik Wil Leven'' was hiervan het eerste resultaat, een nummer met duidelijke pop invloeden waar Stevan zich zeker in thuis voelt. De ingeslagen weg qua muziekstijl was met deze single bepaald, maar Stevan zit niet stil samen met Robert werd er meer geslepen aan de sound waardoor het nog meer een pop karakter heeft gekregen, hierbij wordt ook samengewerkt met de Wisseloord Studio’s.
Nu 6 nummers verder vond Stevan het een mooi moment om zijn nieuwe sound te bundelen in een mini-album met als titel “Mijn eigen weg”. Zoals Stevan het zelf zegt “Door je eigen weg te blijven volgen kunnen dromen waar worden.” Naast up-tempo nummers staat er op dit album ook een mooie ballad “Als je moet gaan”, kortom om aansprekend album waarop de veelzijdigheid van Stevan goed naar voren komt..
Het eerste exemplaar werd aan Stevan uitgereikt door de band Ancora.
 Het eerste exemplaar van de CD werd uitgereikt aan Stevan door de band Ancora!

Tracklist
1 Het Kan Gewoon Niet Waar Zijn 2 Als Je Moet Gaan 3 Jij Jij Jij 4 Proosten Op Het Leven 5 Beleef Het Wonder 6 Ik Wil Leven
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht