Afbeelding vergroten
 
 
 

HET CONCERT VAN MIJN DROMEN XL

Artiest:
Releasedatum NL:
20 oktober 2017
Releasedatum BE:
20 oktober 2017
Label:
STUDIO ONE
Configuratie:
2DVD
Barcode:
8718456069114
Bestelnummer:
TM 606911
 Description

Tino Martin gaf zaterdag 10 juni een uitverkochte show in de Ziggo Dome voor 17.000 bezoekers. Het was de grootste show uit de carrière van de zanger. Naast vuurwerk, dansers en confetti was er een waanzinnig gospelkoor en had hij gast-artiesten als Gerard Joling, Glennis Grace, Gin Dutch en New Timeless op het podium in Amsterdam. Na vorig jaar een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall te hebben gegeven, maakte hij een jaar later de stap naar de Ziggo Dome, door fans al omgedoopt in de ’Tino Dome’. En met succes, want de show was helemaal uitverkocht.

Tino Martin: Het lijkt misschien een logische vervolgstap… van concertzaal, naar de HMH en vervolgens naar de Ziggo Dome. Zo voelde het echter zeker niet voor mij! Nog steeds ben ik compleet verbaasd en vooral ontroerd dat er maar liefst 17.000 fans speciaal voor mij naar de Ziggo Dome zijn gekomen. Wat een geweldige, magische avond. Een fantastisch publiek vanaf de allereerste minuut, een prachtige show met special effects en overgetelijke gastoptredens. Maar ook hele mooie ‘kleine’ en persoonlijke momenten.
Ik wens jullie heel veel kijk- en luisterplezier met deze mooie registratie van ‘Het concert van mijn dromen XL’ vanuit de Ziggo (Tino) Dome.

Liefs Tino

Tracklist
DVD1: 1.Later Als Ik Groter Ben 2.Dat Ik Je Zo Zou Missen, duet met Gin Dutch 3.Window of Hope, duet met The New Gospel Sensation 4.Jij Bent Het Leven Voor Mij 5.Vergeef Me 6.Ruth Jacott Medley 7.Toch Zal Ik Altijd Aan Je Denken 8.Mijn Vriend9.Ga Nu Maar Weg 10.De Gevierde Man 11.The New Gospel Sensation Medley 12.Hou Me Vast 13.Mijn Droom 14.Doe Wat Je Wil 15.Ik Draai Er Niet Omheen, New TimelessDVD2:1.Samen Zijn / Jij Liet Me Vallen 2.Blijf Bij Mij 3.Hazes Medley 4.Het Is Goed Zo 5.Een Wereld Zonder Jou, Duet Met Glennis Grace 6.This Is The Moment 7.All The Woman I Need 8.Ik Leef Mijn Droom 9.Laat Me Leven, Duet Met Gerard Joling 10.Lionel Richie Medley 11.Boyz II Men Medley 12.Jij Liet Me Vallen 13.Achter De Schermen
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht