Afbeelding vergroten
 
 
 

HET CONCERT VAN MIJN DROMEN XL

Artiest:
Releasedatum NL:
20 oktober 2017
Releasedatum BE:
20 oktober 2017
Label:
STUDIO ONE
Configuratie:
2CD
Barcode:
8718456069121
Bestelnummer:
TM 606912
 Description

Tino Martin gaf zaterdag 10 juni een uitverkochte show in de Ziggo Dome voor 17.000 bezoekers. Het was de grootste show uit de carrière van de zanger. Naast vuurwerk, dansers en confetti was er een waanzinnig gospelkoor en had hij gast-artiesten als Gerard Joling, Glennis Grace, Gin Dutch en New Timeless op het podium in Amsterdam. Na vorig jaar een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall te hebben gegeven, maakte hij een jaar later de stap naar de Ziggo Dome, door fans al omgedoopt in de ’Tino Dome’. En met succes, want de show was helemaal uitverkocht.


 Tino Martin:Het lijkt misschien een logische vervolgstap… van concertzaal, naar de HMH en vervolgens naar de Ziggo Dome. Zo voelde het echter zeker niet voor mij! Nog steeds ben ik compleet verbaasd en vooral ontroerd dat er maar liefst 17.000 fans speciaal voor mij naar de Ziggo Dome zijn gekomen. Wat een geweldige, magische avond. Een fantastisch publiek vanaf de allereerste minuut, een prachtige show met special effects en overgetelijke gastoptredens. Maar ook hele mooie ‘kleine’ en persoonlijke momenten.
Ik wens jullie heel veel kijk- en luisterplezier met deze mooie registratie van ‘Het concert van mijn dromen XL’ vanuit de Ziggo (Tino) Dome.

Liefs Tino

Tracklist
CD1: 1.Later Als Ik Groter Ben  2. Dat Ik Je Zo Zou Missen, Duet Met Gin Dutch  3. Window Of Hope, Duet Met The New Gospel Sensation  4.Jij Bent Het Leven Voor Mij 5. Ruth Jacott Medley 6.Toch Zal Ik Altijd Aan Je Denken 7.Mijn Vriend / Ga Nu Maar Weg 8.De Gevierde Man 9.Hou Me Vast 10.Mijn Droom 11.Doe Wat Je Wil 12.Ik Draai Er Niet Omheen, New TimelessCD2:1. Samen Zijn / Jij Liet Me Vallen  2.Blijf Bij Mij 3.Hazes Medley  4.Het Is Goed Zo 5.Een Wereld Zonder Jou, Duet Met Glennis Grace  6.This Is The Moment  7.All The Woman I Need  8.Ik Leef Mijn Droom  9.Laat Me Leven, Duet Met Gerard Joling  10. Lionel Richie Medley  11. Boyz II Men Medley  
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht