Afbeelding vergroten
 
 
 

GELOOF IN JEZELF

Artiest:
Releasedatum NL:
23 juni 2017
Releasedatum BE:
23 juni 2017
Label:
BERK MUSIC PRODUCTIONS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456058835
Bestelnummer:
BM 6058832
 



Description

Met de doorbraaksingles Goede Vader en Gewoon Weer Opnieuw speelde zanger Jaman zichzelf enorm in de kijker. Inmiddels heeft hij al drie albums op zijn naam staan.   De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman zit al jaren in het vak. Van kinds af aan is hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. In samenwerking met producent Martin Sterken, wordt Jaman’s debuutsingle Goede Vader opgenomen. De single komt in 2011 uit en weet meteen door te dringen tot de Single Top 100 zet Jaman daarmee als belofte op de kaart. Met zijn tweede single Gewoon Weer Opnieuw  lost hij deze belofte in.
Met hits als Laat Me Los, Laat Me Vrij, Overal Ter Wereld en het wondermooie Spoken Bestaan Niet heeft Jaman zijn plaats veroverd op de Nederlandstalige podia. Met zijn fantastische uitstraling en met zijn warme stemgeluid weet hij altijd de juiste snaar te raken. Zijn recente optreden bij Muziekfeest op het Plein werd enthousiast ontvangen. Met zijn nieuwe album Geloof In Jezelf laat Jaman zien verder gegroeid te zijn. Zijn meest recente singles Een Beetje Hoop, Blijf Bij Mij De Hele Nacht en Maar ’t Geeft Niet staan allen op dit album. Allemaal liedjes waarmee hij je hart wil raken. Daarnaast staan er 9 nieuwe nummers op dit album, stuk voor stuk echte Jaman Juweeltjes.

Tracklist
1. Die Ster Dat Ben Jij 2.Een Beetje Hoop 3.Geef 'n Kleine Glimlach 4.Liefde Vol Zonneschijn 5.‘n Hart Van Goud 6.Maar 't Geeft Niet 7.Blijf Bij Mij De Hele Nacht 8.Als Jij Een Reden Zoekt 9.Amor Amor Amor 10.Ik Ben Een Zwerver 11.Lieveling Moet Dat Nou 12.Bella
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht